REKLAMLARIM

26 Ocak 2009 Pazartesi

ünlülerin zayıflama sırları

Sebze suları ile hepsi ince

Ünlü kadınlar rahat rahat bikini giyebilmek için suyunu çıkarmadık sebze-meyve bırakmadı! Sanat dünyasının güzelleri hızlı kilo verip, form tutabilmek için haşladıkları otların sularını lıkır lıkır içiyor.

PETEK DİNÇÖZ
Enginarla zayıflamış
Bu yaza rejim yaparak başlayan genç assolist Petek Dinçöz'ün keşfi; özellikle zeytinyağlısı çok makbul olan mevsim sebzesi enginarın suyu! Enginar suyu ile havuç suyunu karıştıran Petek, bu mucize sebze sıvısı sayesinde kısa sürede bir hayli kilo verdiğini ballandıra ballandıra anlatıyor.

SİBEL CAN
Ananas onu 5 kilo inceltti
Sık sık kilo sorunu yaşayan ünlülerin başında gelen Sibel Can, bu yaza kendi icadı mucize bir içecek ile başladı. Sıcak ülkelerin pahalı meyvesi ananası sıkıp, suyunu çıkaran Sibel Can, günde üç bardak ananas suyu içiyor. Ünlü sanatçı bu diyet sayesinde ayda 5 kilo birden verdiğini söylüyor.

NÜKHET DURU
Isırgan otuyla toksin atıyor
Sahnelerde en cesur kıyafetleri giymekten çekinmeyen Nükhet Duru da formunu korumak için değişik yöntemler uyguluyor. Duru'nun bu yaz gözde içeceği ısırgan otu suyu. Ünlü sanatçı içerken biraz boğazı yansa da ısırgan otunun zayıflatıcı etkisinden oldukça memnun.

GÜLBEN ERGEN
Semiz otu suyuna duacı
Kendi adını verdiği yeni albümünü geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkaran Ergen; bu yaz çok göz önünde olacağı için kilosuna özen gösteriyor. Semiz otu başta olmak üzere 10'a yakın yeşilliğin suyunu çıkarıp içen Gülben Ergen, 'detox' diyetiyle dal gibi ince olmaya hazırlanıyor.

SEDA SAYAN
Karpuz yerine kayısıyı seçti
Sık sık kilo sorunu yaşayan ünlü şarkıcı Seda Sayan, son günlerde hiç yemek yemiyor! Günde üç öğün kayısı yiyip ayrıca suyunu da içen Sayan, bunun çok işe yaradığını söylüyor. Sanatçı daha önceki senelerde yaz aylarını karpuz-peynirle geçirdiğini ve bu yüzden çok kilo aldığını özellikle belirtiyor.
Zafer AKBAŞ /MAGAZİN