REKLAMLARIM

4 Şubat 2009 Çarşamba

Ahmet Marankiden Saç Dökülmeleri için Bitkisel Kürler

Ahmet Marankiden Saç Dökülmeleri için Bitkisel Kürler
Saçların dökülmesi, hem sinir bozucudur, hem de kellik korkusu yaratır. Saç dökülmesi ve kellik sadece erkeklere has bir durum değil tabiki. Sayıları erkekler kadar olmasa bile, pek kadın da saç dökülmesi ve kellik problemleriyle karşı karşıyadır. Saç dökülmelerini engellemek için, önce saçlarımızı canlandırmak ve güçlendirmek gerekir. Tam bu noktada, Dr. Ahmet Maranki’nin, saç dökülmeleri için uygulanabilecek kürleri devreye giriyor.

CEVİZ KABUĞU KÜRÜ : 20 adet cevizin dış kabuğunu, 1 lt suda kaynatın. Saçlarınızı yıkadıktan sonra, son durulama suyu olarak, ceviz kabuğu suyunu kullanın. en az 3 hafta boyunca, sabah akşam saçlarınızı ceviz kabuğu suyu ile yıkayın.

ŞİFALI YAĞLARDAN HAZIRLANAN KÜR: Ceviz yağı,badem yağı,sarımsak yağı ve çam terebentin yağını bir kapta karıştırın. Saç diplerinize bir kaç damla yağ ile friksiyon yapın. 20 gün uygulanan bu kür sonunda saçlarınız harika olacak.


Ahmet Maranki Hakkında
Ahmet Maranki 1956 yılında İnebolu'da doğdu. Liseyi İstanbul'da bitiren yazar ilk önce Tütün Eksperleri Yüksek Okulu’nu bitirip 1976 yılında stajını tamamlayarak devlet görevine başladı.


Sırasıyla 1981 yılında İstanbul Üniversitesi T. Endüstri Mühendisliği’ni, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Siyaset Bölümünde ‘master’ını, 1990 yılında aynı bölümün Sosyal Siyaset Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri alanında doktorasını tamamladı.


1991 yılında ABD'de mesleki alanda mahalli idareler, sosyal güvenlik sistemleri ve tarım alanında doktora üstü bilimsel çalışma ve araştırmalarda bulundu.

Hiç yorum yok: