REKLAMLARIM

12 Ekim 2008 Pazar

resimli ev pastırması yapımı(kayseri pastırması)

5.yapımı çok kolay ve tadıda çok lezzetli çemen unu bulabilirseniz mutlaka deneyin
4. ince ince dilimleyip üstüne yumurta kırıp afiyetle yiyoruz

3. etleri karşılıklı delip birbirine baglama işini yapıp bir günde çemende
bekletip direk güneş almayan bir yere asıyoruz
bu şekilde en fazla on gün kalıyor pastırmanın dışındaki çemenler
kuruyunca poşetleyip derin dondurucuya kaldırıyoruz



2.evde olan malzemeler agırlık için çok uygun etler suyunu alttaki tencereye
salıyor zaten çok fazla bir su da salmıyor


1. etleri tuzlayıp süzgeç içine koyuyoruz bu şekilde etleri her gün karıştırıp
alt üst ederek iki veya üç gün üstüne agırlık koyarak bekletiyoruz




Hiç yorum yok: