REKLAMLARIM

10 Eylül 2008 Çarşamba

Depremi bilen adam




Depremi bilen adam


İstanbul'da yaşayan Halil Mercanlı adlı vatandaş, vücudundaki elektriklenme sayesinde depremi önceden hissettiğini öne sürüyor

Depremin önceden tahmin edilip edilmeyeceği tartışmasına yeni bir boyut eklendi. İstanbul'da Halil Mercanlı adlı vatandaş vücudundaki elektriklenme sayesinde olası bir depremi önceden bildiğini öne sürdü. Mercanlı, bunu herkese ispatlayabileceğini iddia etti.

Elektriklenme oluyor

Halil Mercanlı 'tahmin' araştırmalarına 17 Ağustos'taki depreminin ardından başladığını anlattı. Marmara depreminden bir gün önce vücudunda elektriklenmeler hissettiğini kaydeden Mercanlı, Düzce'deki felaketten önce de aynı belirtilerin baş gösterdiğini söyledi. Geçen üç yıllık sürede her deprem öncesi vücudundaki elektriklenmeyi bir kenara not eden Halil Mercanlı, şunları söyledi:

'Bunu fark ettikten sonra bilim adamlarına danıştım. Biyomedikal uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ali Şükrü Onural tarafından tetkikler yapıldı. Ali Onural'a, geçen yıl meydana gelen Adana depreminden iki gün önce durumu bildirdim. 1 Ekim 2001'de çekilen EMG'de vücudunda yoğun elektriklenme olduğu gözlendi. Bu tarihten iki gün sonra da deprem oldu. Amacım reklam değil, bu olayı kanıtlamak. Gelsinler araştırma yapsınlar.'

Biyomedikal uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ali Şükrü Onural da Halil Mercanlı'nın verdiği bilgilerin net olduğunu öne sürdü. İnsanların ölürken bile sinyal yaydığını öne süren Onural, 'Enerji yüklü bir kişi, depremin bu yaydığı enerji olayından etkilenebilir' dedi.

Biyomedikal uzmanı Prof. Dr. Halil Gülçür de 'Dünyada bazı üniversitelerde altıncı hisle ilgili araştırmalar yapılıyor. Bu arkadaşın verileri, o kadar net bilgiler ki' diye konuştu. Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Oğuz Gündoğdu insanlarda elektriklenme olmasının normal karşılandığını bildirdi.

Hiç yorum yok: