REKLAMLARIM

10 Eylül 2008 Çarşamba

kabızlık




Başımızdaki bu kabızlık illeti ,kızımın peşini dogdugu andan itibaren hiç bırakmadı.Biz ondan kurtulmak için bitmek bilmeyen çözümler bulmaya çalışırken,hep hayatımızın korkulu kabusu olmaya devam etti.

Bugün zorlu günlerimizden biriydi, şu anda dafalak kullanıyoruz ve hergün dozunu çogaltarak verdigim bu ilaça güvenip yarın çişini kesin yapar diye umutla bekliyorum.Bana göre tamam fitil ile müdahaleye gerek yok. Ama olmuyor üç beş gün bekleniyor, yine degişen bir şey yok artık iyice sıkıntılanınca benim müdehale zamanımın geldigini iyice sıkıntı yaşayan melegimden anlıyorum.Önceleri bir fitil ile bu zorlu işimizi halledebilirken şu aralar lavman yapmazsam olmuyor ancak öyle rahatlıyor ,verilen duphalacla gaita yumuşak kıvamlı ama son aşamada birikip iyice kalınlaşıyor ve son aşaması ancak benim müdehalemle oluyor.

Elif hanıma yarın zeytinyagı içirmeye başlayaçagım tadını sevmesede mecbur kötü tadlı bir sürü ilaçları içiyor ya bunuda içmek zorunda.Aslında diyet (kabızlıkla ilgili)yaptık ,kayısı,erik bunları yedirmeye çalıştım az yedigi için bunlar kar etmedi.

Bu konuda doktorlarıda bıktırdım genelde makat agzı için anestol verip, fitil ve lavman türü şeyleri kullanmamam gerektigini söylüyorlar bende gerekmedikçe onları kullanmıyorum ama bilemiyorum bir çözüm önerisini bakarsınız bu yazımdan sonra bulabilirim.

Allah yar ve yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

canim merhaba ben bebek kokusundan busra biliyorsun benim kizimda cpli ve kabizlik sorunu bizde de var malesef...benim kizim henuz 1.5yasinda zeytin yagini her gun bir kasik vermeni tavsiye ediyorum...dedigin gibi ne ilaclar iciyorlar zeytin yagi dogal en azindan...ben denedim ve sonuc aldim ama migdesini bulandiriyor ve icmeyi reddettigi icin kestim...suanda cok zorlandigimda kulak copunu zeytin yagina batirip poposuna suruyorum buda ise yariyor fitil kullanmaktan daha iyi diye dusunuyorum canim...elif`i ve seni kocaman opuyorum sevgiler.